rajt: 2019.09.28.

Nap
0
-173
0
Óra
-1
-8
Perc
-5
-8
mp.
-4
-3

A rendezvényről

2019. szeptember 28-án ötödik alkalommal szervezzük meg a Beregszászi Jótékonysági Félmaratont. A régió legnagyobb futórendezvényén a gyerekek és felnőttek is több táv közül választhatnak. Ezen a versenyen tényleg a részvétel a fontos: célunk, hogy minél többen hívjuk fel a figyelmet a nehéz körülméyek között élő kárpátaljai családok helyzetére, a segítségnyújtás fontosságára. A nevezés INGYENES. Ha teheted kérjük adományoddal támogasd az Ökumenikus Segélyszervezet beregszászi központjának munkáját, hogy még több családot segíthessünk élelmiszerrel, tüzifával és gyermekfejlesztő programokkal!

Tudnivalók

Távok, díjazás

Regisztráció, adományozás

Regisztráció, adományozás: A részvétel INGYENES, nevezési díj nincs. Ha teheted viszont, –IDE kattitva- kérjük támogasd adományoddal az Ökumenikus Segélyszervezet beregszászi központjának munkáját, hogy még több családot segíthessünk élelmiszerrel, tüzifával és gyermekfejlesztő programokkal!

Időzóna

Történelmi okokból kifolyólag Kárpátalján, a helyiek többsége egymás közt a közép-európai időt (CET), míg hivatalos ügyek intézésére a kijevi, kelet-európai időt (EET) használja. (Ezért is találkozhatunk Kárpátalján a képen láthatóhoz hasonló táblákkal.)

A versenyhez kapcsolódó időpontokat a fentiek miatt, a magyar oldalon a budapesti, azaz a közép-európai időzóna szerint tüntetjük fel, míg az ukrán aloldalon a kijevi, azaz a kelet-európai időzóna alapján.

Program

Részletes programért kattints IDE! 

Szállás

A Magyarországról érkező futók számára a korai start miatt mindenképpen pénteki érkezést javaslunk. A környéken elérhető szállásokért kattints IDE!

Megközelítés

Ukrajnába vízummentes a beutazás, de útlevél szükséges. A határon előfordulnak torlódások, várakozási idővel érdemes számolni. Útvonaltervezéshez kattints IDE!

Fizetőeszköz

Hrivnya, szombat délig váltható a bankokban, hivatalos váltóhelyeken.

SEGÍTS TE IS!

Ha teheted, kérjük támogasd adományoddal az Ökumenikus Segélyszervezet beregszászi központjának munkáját, hogy még több családot segíthessünk élelmiszerrel, tüzifával és gyermekfejlesztő programokkal!

támogatóink

közösségi csatornáink

kapcsolat

e-mail: info@beregrun.com

tel: +38 095 860 5928;

      +36 30 427 5305

Back to Top