rajt: 2019.09.28.

Nap
0
-173
0
Óra
-1
-7
Perc
-1
-9
mp.
-4
-3

Versenyszabályzat

Beregszászi Jótékonysági Félmaraton versenyszabályzat

 1. A versenyszabályzat elfogadásával felmentem a Beregszászi Jótékonysági Félmaraton szervezőit, a szervezésben résztvevő szervezeteket és személyeket az esemény előtt, az eseményen vagy az után bekövetkező és személyemet érintő egészségromlás, sérülés vagy tragikus baleset, valamint anyagi és természetbeni kár miatti bármilyen felelősségre vonás alól.
 2. Tudomásul veszem, hogy a Beregszászi Jótékonysági Félmaratonon való részvétel bizonyos egészségügyi kockázattal jár és ezt a kockázatot saját felelősségemre vállalom.
 3. Kijelentem, hogy versenyre alkalmas, megfelelő egészségügyi állapotom lehetővé teszi a Beregszászi Jótékonysági Félmaratonon való részvételemet.
 4. Kijelentem, hogy a Beregszászi Jótékonysági Félmaraton felkészítő szakaszában, közvetlenül az eseményen és azt követően nem állok gyógyszerek vagy egyéb tudatmódosító (alkohol, drog, toxinok stb.) hatása alatt. Amennyiben gyógyszert szedek, úgy konzultáltam kezelő orvosommal és engedélyt kaptam a Beregszászi Jótékonysági Félmaratonon való részvételre.
 5. Kijelentem, hogy nem fogom perbe és nem vonom felelősségre a Beregszászi Jótékonysági Félmaraton szervezőit az eseményen vagy az után bekövetkező egészségkárosodás, baleset, valamint bármilyen anyagi és természetbeni kár miatt.
 6. Kijelentem, hogy tragikus baleset esetén sem családomnak, sem rokonaimnak, sem bármilyen harmadik természetes vagy jogi személynek nincs joga perbe fogni vagy felelősségre vonni a Beregszászi Jótékonysági Félmaraton szervezőit.
 7. Elfogadom a sürgősségi orvosi ellátással járó kockázatot.
 8. A nevezés során megadott adatok valóságáért felelősséget vállalok.

 

Nevezésemmel elfogadom továbbá az alábbiakat is:

 1. A futóverseny szervezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a szervezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban, ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
 2. Szervezési okok miatt, a verseny szervezői fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják.
 3. A verseny szervezői fenntartják az útvonal, a váltó távok, a program és időpont változtatás jogát.
 4. A versenyen görkorcsolyázni, kerékpározni, rajtszám nélkül vagy kutyával futni tilos, kizárást von maga után.
 5. A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.
 6. A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből  kizárásra kerülnek.
 7. A versenyzők, a rajtszámot elöl jól látható helyen kötelesek viselni. A rajtszámot összehajtani nem szabad. Kizárásra kerülhet  az a versenyző, aki rajtszámát összehajtja, letakarja, leveszi, nem elől viseli a verseny ideje alatt, valamint aki nem teljesíti a verseny – szervezők által kitűzött – teljes távját.
 8. A futóverseny résztvevői észrevételeiket és panaszaikat a rendezvénytől számított 7 napon belül megtehetik.

támogatóink

közösségi csatornáink

kapcsolat

e-mail: info@beregrun.com

tel: +38 095 860 5928;

      +36 30 427 5305

Back to Top